Вчера в Стани богат участва интересен образ. Александър Иванов е врял

...
Вчера в Стани богат участва интересен образ. Александър Иванов е врял
Коментари Харесай

Участник в Стани богат: Ужас, изложих се и станах меме

Вчера в " Стани богат " взе участие забавен облик. Александър Иванов е врял и кипял в малкия екран, само че постоянно от противоположната страна, зад кадър. Бил е сценарист на куп шоу стратегии и хитови сериали. Участвал е в епизод от " Столичани допълнително ". Удрял е Кубрат Пулев и е видно, че не е било прекомерно съдбовно.

Държанието му бе доброволно и веселяшко, държеше се по роднински с водещия Михаил Билалов. Стигна до въпрос за 5000 лв., където не съумя да се оправи. Коментиращи в обществените мрежи го дефинираха за най-свежата зурла за всички времена на тоя стол!

" Доядя ме за този пичага! Жалко, че не се довери на интуицията си. Имаше капацитета да стигне до по-високите равнища. "

" Нямаше доста знания, само че най-малко показва възприятие за комизъм "

" Добре игра. Непринудено. Трябваше да се обади на другар макар че се притесняваше по какъв начин ще произнесе името. Достатъчно е да се напише единствено Датски художник бяло платно и отговора незабавно излиза. "

" Много противен състезател. Не може по този начин да се фамилиарничи с водещия. Не може да се дрънка безкрайно. Не сме там да му слушаме тъпотиите, а да забележим какъв брой знае. "

 

" Доста провокиращ участник ", са част от мненията от формалната странциа на " Стани богат " във фейсбук.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР